Rradha kilometrike e automjeteve në pikën kufitare të Morinës ka nisur që në orët e para të mëngjesit të djeshëm ndërsa mësojet se qindra automjete vijojnë të jenë në radhë.

Bëhet e ditur se thuajse të gjithë janë qytetarë nga Kosova që po shkojnë drejt bregdetit shqiptar për të shijuar këto ditë të fundit të verës.

Fluksi i madh i automjeteve është krijuar në aksin rrugor Morinë – Kukës, dhe si çdo të dielë kolona e mjeteve ka mbarritur deri në fshatin Vermicë të Prizrenit.

Mësohet se në këtë të shtunë të dielë në vendin tonë kanë hyrë 30 mijë qytetarë nga Kosova.

 

The kilometer queue of vehicles at the Morina border crossing started in the early hours of yesterday morning, while it is learned that hundreds of vehicles are still in line.

It is known that almost all of them are citizens from Kosovo who are going to the Albanian coast to enjoy these last days of summer.

The large flow of vehicles has been created on the road axis Morinë – Kukës, and like every Sunday the convoy of vehicles has reached the village of Vermicë of Prizren.

It is learned that this Saturday, Sunday, 30 thousand citizens from Kosovo entered our country.