Një sherr i dhunshëm me thika është shënuar në Tiranë, ngjarje e cila çoi në pranga 3 persona.

Personat e arrestuar në ngjarjen e ndodhur në rrugën ‘Dritan Hoxha’ janë dy vëllezërit Besim Sokolaj, 44 vjeç dhe Shkëlqim Sokolaj, 48 vjeç, si edhe Edmond Gosturani, 25 vjeç.

Këta shtetas mësohet se kanë sulmuar shtetasin Xhuljo Kasa.

Gjithçka ka nisur për motive të dobëta pas një sherri banal, ku si fillim e kanë goditur me shkop bejsbolli dhe më pas me thikë në krahun e djathtë

Në këtë ngjarje po kështu është plagosur me thikë edhe shtetasi Marvano Qerimi.

Ndërkohë që dyshohet se sherri ka ndodhur për një vajzë.

A violent knife fight was recorded in Tirana, an event which led to the handcuffing of 3 people.

The arrested persons in the event that took place on ‘Dritan Hoxha’ street are the two brothers Besim Sokolaj, 44 years old and Shkëlqim Sokolaj, 48 years old, as well as Edmond Gosturani, 25 years old.

It is learned that these citizens have attacked the citizen Xhuljo Kasa.

It all started for weak motives after a banal quarrel, where they first hit him with a baseball bat and then with a knife in his right arm.

In this event, the citizen Marvano Qerimi was also stabbed.

Meanwhile, it is suspected that the quarrel took place for a girl.