Ylli i futbollit anglez, David Beckham, njihet si një nga burrat më seksi në planet. Megjithatë, së fundmi, pamja e tij nuk është dhe aq tërheqëse dhe shkak për këtë është bërë rënia e flokëve.

Ish-sulmuesi anglez është fotografuar duke ecur në rrugët e Kotsuollds dhe duket qartë që ka flokë tepër të rrallë, sipas fotove të publikuara ngamediat angleze.

Në fakt, Beckham është përfolur për një transplant flokësh në vitin 2018, ndërkohë raportimi i “Daily Mail” thekson se anglezi është parë së fundmi pothuajse gjithmonë me një nga kapelet e tij, një mënyrë kjo për të fshehur problemin me flokët.

Rënia e flokëve është një problem për shumë burra dhe këtij problemi duket se nuk i ka shpëtuar as një nga meshkujt më simpatikë të globit.

 

English football star David Beckham is known as one of the sexiest men on the planet. However, lately, his appearance is not so attractive and the reason for this is the hair loss.

The former English striker has been photographed walking the streets of Kotsuollds and it is clear that he has very rare hair, according to photos published by English media.

In fact, Beckham has been rumored to have a hair transplant in 2018, while the Daily Mail reports that the Englishman has recently been seen almost always with one of his hats, a way to hide the hair problem.

Hair loss is a problem for many men and it seems that none of the most charming men on the globe has escaped this problem.