Aktori i mirënjohur i humorit Koço Devole ndodhet në gjendje të rënduar në spitalin “Infektiv” në Tiranë si pasojë e infektimit nga Covid-19.

Burime për ABC bëjnë me dije që aktori i njohur, ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore në spitalin Infektiv, dhe se ai është shtuar përpara disa ditësh.

Siç mësohet, ditën e djeshme ai është kthyer në shtëpi.

Menjëherë më pas, gjendja shëndetësore është rënduar dhe është rikthyer në ambientet e spitalit Infektiv.

Sipas burimeve brenda spitalit, aktualisht ai është i intubuar dhe gjendja është rënduar orët e fundit.

Mjekët bëjnë me dije për ABC, që gjendja shëndetësore e aktorit, është komplikuar edhe si pasojë e leuçemisë, sëmundje nga e cila aktori vuan prej vitesh.

Ai jeton në Tiranë me djalin e tij, ndërkohë që bashkëshortja dhe vajza jetojnë në SHBA.

Vajza e Devoles ndodhet në Tiranë, ditët e fundit, për ti qëndruar pranë të atit pas infektimit me Koronavirus.

Koço Devole është një nga personalitet më të njohura të humorit shqiptar.

Përveçse është një aktor i shkëlqyer humori, Devole është karikaturist, skenarist, regjisor dhe prezantues spektaklesh.

Rolet e tij në skenë dhe ekran janë nga më të njohurit për publikun shqiptar.

Well-known comedian Koço Devole is in serious condition in the “Infectious” hospital in Tirana as a result of infection by Covid-19.

Sources for ABC suggest that the well-known actor is in serious health condition at the Infectious Diseases Hospital, and that he was added a few days ago.

As it is learned, yesterday he returned home.

Shortly afterwards, his health condition worsened and he returned to the Infectious Diseases Hospital.

According to sources inside the hospital, he is currently intubated and his condition has worsened in recent hours.

Doctors inform ABC that the actor’s health condition is complicated as a result of leukemia, a disease from which the actor has been suffering for years.

He lives in Tirana with his son, while his wife and daughter live in the US.

Devoles’s daughter is in Tirana, the last few days, to stay with her father after being infected with Koronavirus.

Koço Devole is one of the most famous personalities of Albanian humor.

In addition to being an excellent comedian, Devole is a cartoonist, screenwriter, director and presenter of shows.

His roles on stage and screen are among the best known to the Albanian public.