Ditën e sotme është regjistruar një ngjarje e rëndë në fshatin Biçec të Kaçanikut, ku ka ndërruar jetë një 81-vjeçar teksa ishte duke marrë fletvotimin për të votuar. Ndërkohë, rastin e ka konfirmuar edhe Kemal Dullovi menaxher i qendrës së votimit në Biçec. Dullovi ka thënë se 81-vjeçari ishte duke marrë fletvotimin kur ka rënë mbrapa.

Më konkretisht, ai është shprehur se:

Personi ka rënë në tokë dhe më pas i biri me tre persona e kanë futur në veturë për ta dërguar në emergjencë, por 81-vjeçari ka ndërruar jetë.

Today, a serious event was recorded in the village of Biçec in Kaçanik, where an 81-year-old man died while taking the ballot to vote. Meanwhile, the case has been confirmed by Kemal Dullovi, manager of the polling station in Biçec. Dullov said the 81-year-old was taking the ballot when he fell backwards.

More specifically, he stated that:

The person fell to the ground and then the son with three people put him in the car to send him to the emergency room, but the 81-year-old died.