Monika Kryemadhi ka deklaruar mbrëmjen e sotme se i ka bërë bllok në telefon Presidentit Ilir Meta, përshkak se zihet me mesazhe me të.

E ftuar në Opinion, kryetarja e LSI-së deklaroi se kreu i opozitës Lulzim Basha është ndërmjetësuesi që i ka bërë të takohen me njëri-tjetrin.

Pjese nga biseda:

Monika Kryemadhi: Meta ka qenë block në telefonin tim, zihemi me mesazhe, shahemi me mesazhe dhe zoti Basha ka qenë ndërmjetësuesi për t’u takuar. Zihemi për çështjet e zgjedhjeve, sepse ajo që unë mendoj është që çështja e procesit zgjedhor kërkon fokusim të gjithë institucioneve. Ajo që është më e rëndësishme , presidenti, Kryeministri, Policia, Prokuroria dhe Gjykata janë institucione dhe duhet të jenë shumë korrekte.

Blendi Fevziu: Rama ka qenë pajtues i gjaqeve?

Kryemadhi: Basha, Basha, ai është në unison me zotin Meta

 

Monika Kryemadhi ka deklaruar mbrëmjen e sotme se i ka bërë bllok në telefon Presidentit Ilir Meta, përshkak se zihet me mesazhe me të.

E ftuar në Opinion, kryetarja e LSI-së deklaroi se kreu i opozitës Lulzim Basha është ndërmjetësuesi që i ka bërë të takohen me njëri-tjetrin.

Pjese nga biseda:

Monika Kryemadhi: Meta ka qenë block në telefonin tim, zihemi me mesazhe, shahemi me mesazhe dhe zoti Basha ka qenë ndërmjetësuesi për t’u takuar. Zihemi për çështjet e zgjedhjeve, sepse ajo që unë mendoj është që çështja e procesit zgjedhor kërkon fokusim të gjithë institucioneve. Ajo që është më e rëndësishme , presidenti, Kryeministri, Policia, Prokuroria dhe Gjykata janë institucione dhe duhet të jenë shumë korrekte.

Blendi Fevziu: Rama ka qenë pajtues i gjaqeve?

 

Monika Kryemadhi has stated tonight that she has blocked President Ilir Meta on the phone, because he is busy texting him.

Invited to Opinion, the chairwoman of the SMI stated that the leader of the opposition Lulzim Basha is the mediator who made them meet each other.

Excerpts from the conversation:

Monika Kryemadhi: Meta was a block on my phone, we fight with messages, we scold with messages and Mr. Basha was the mediator to meet. We fight over election issues, because what I think is that the issue of the electoral process requires the focus of all institutions. Most importantly, the President, the Prime Minister, the Police, the Prosecution and the Court are institutions and must be very correct.

Blendi Fevziu: Rama was a conciliator of bloodshed?

Kryemadhi: Basha, Basha, he is in unison with Mr. Meta…