Në rrugën “Ali Shefqeti”,Shkozë, në banesë, e ndodhur në gjendje të rënduar psikologjike dyshohet se është vetëvrarë me armë zjarri shtetasja M.H., 33 vjeçe.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr.1, në përfundim të veprimeve të para hetimore kanë proceduar në gjendje të lirë për veprën penale “Veprime që pëngojnë zbulimin e së vërtetës”, shtetasit Xh.L., 26 vjeçe, S.H., 57 vjeçe, E.L., 32 vjeç dhe D.G., 56 vjeç.

Procedimi ndaj këtyre shtetasve u bë pasi dyshohet se kanë prishur vendngjarjen dhe kanë fshehur armën me të cilën shtetasja M.H., kreu vetëvrasjen.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Tiranë, për veprime të metejshme.

In “Ali Shefqeti” street, Shkozë, in the apartment, located in a serious psychological condition, it is suspected that the citizen M.H., 33 years old, committed suicide with a firearm.

Specialists for the Investigation of Crime in the Police Commissariat No. 1, at the end of the first investigative actions have proceeded in a free state for the criminal offense “Actions that hinder the discovery of the truth”, citizens Xh.L., 26 years old, SH, 57 years old, EL, 32 years old and DG, 56 years old.

The proceedings against these citizens took place after it is suspected that they broke the scene and hid the weapon with which the citizen M.H., committed suicide.

The materials were forwarded to the Prosecutor’s Office of the Tirana Judicial District, for further action.