Një shqiptar ka mbetur i plagosur pas një shkëmbimi me armë zjarri në Athinë. Ngjarja ndodhi në Patision, lagje qendrore dhe e mbipopulluar e Athinës, ku të përfshirë në incidentë janë disa shqiptarë.

Sipas të dhënave paraprake dy rrugica larg pikës ku u ndodhi ngjarja, policia greke ndaloi automjetin e dëmtuar nga plumbat, me dy shqiptarë dhe një gjeorgjiane. Një nga dy shqiptarët është plagosur me armë në shpatull, ndërsa plumbat kanë thyer xhamat e makinës.

Shqiptarët denoncuan se u qëlluan me armë në rrugicat afër postbllokut të policisë, nga persona të paidentifikuar. Policia vijon hetimet për ngjarjen në një orar me shumë qarkullim dhe rrugët plot qytetarë.

An Albanian was injured after an exchange of firearms in Athens. The incident took place in Patision, the central and overcrowded neighborhood of Athens, where several Albanians are involved in the incidents.

According to preliminary data, two alleys away from the point where the incident took place, Greek police stopped the vehicle damaged by the bullets, with two Albanians and a Georgian. One of the two Albanians was wounded in the shoulder with a gun, while the bullets broke the car windows.

Albanians reported being shot at in the alleys near the police checkpoint by unidentified persons. Police are investigating the incident at a busy time and streets full of citizens.