Një tjetër viktimë është shënuar nga Covid në vendin tonë këtë të premte. Viktima është ish deputeti i Partisë Socialiste Marko Bello.

Ai ka humbur jetën në moshën 59-vjeçare në një spital në Turqi, aty ku dhe po merrte trajtimin e nevojshëm.

Marko Bello ka qenë deputet i Kuvendit të Republikës së Shqipërisë nga viti 2001-2013. Gjatë karrierës së tij politike Bello ka mbajtur postin e ministrit për Integrimin Evropian dhe ministër Shteti për Koordinimin Qeveritar.

Ndërsa gjatë viteve 1997-2000, 59 vjeçari ka shërbyer si ambasador i Shqipërisë në Rumani dhe më pas zv/ministër i Mbrojtjes.

 

Another victim was recorded by Covid in our country this Friday. The victim is former Socialist Party MP Marko Bello.

He died at the age of 59 in a hospital in Turkey, where he was receiving the necessary treatment.

Marko Bello has been a member of the Assembly of the Republic of Albania from 2001-2013. During his political career Bello has held the post of Minister for European Integration and Minister of State for Government Coordination.

During 1997-2000, the 59-year-old served as Albania’s ambassador to Romania and then deputy defense minister.