Ka dështuar një tjetër operacion për Talo Çelën, i kërkuar për grabitjen e Rinasit.

Burime bënë me dije se sot FNSH ka “zbarkuar” në fshatin Karakullak të njësisë administrative Bradashesh, ku edhe ka rrethuar banesën e Talo Çelës.

Policia ka bërë kontroll në banesën e tij, por nuk ka mundur ta arrestojë. Sakaq të paktën deri më tani, 5 operacione të organizuara në kuadër të arrestimit të Talo Çelës kanë dështuar.

Çela është shpallur në kërkim si personi që modifikoi furgonin për grabitjen e Rinasit. Po ashtu, ai dyshohet se ka kryer krimin e dyfishtë të vëllezërve Viktor dhe Besmir Haxhia në qytetin e Durrësit.

Talo Çela është person i shpallur në kërkim kombëtar dhe ndërkombëtar, pasi Gjykata për Krimet e Renda Tiranë i ka caktuar masën e sigurisë “Arrest në burg”, për veprat penale “Vrasja e punonjësit të policisë” kryer në bashkëpunim, mbetur në tentativë, “Vjedhja me armë e kryer në bashkëpunim”, në kuadër të grupit të strukturuar kriminal dhe “Vrasja me paramendim, kryer në bashkëpunim”.

Another operation for Talo Çela, wanted for the robbery of Rinas, failed.

Sources suggest that today FNSH has “landed” in the village of Karakullak of the administrative unit of Bradashesh, where it has surrounded the apartment of Talo Çela.

Police searched his apartment but could not arrest him. So far, at least so far, 5 operations organized in the framework of the arrest of Talo Çela have failed.

Cela has been declared wanted as the person who modified the van for the robbery of Rinas. He is also suspected of having committed the double crime of brothers Viktor and Besmir Haxhia in the city of Durrës.

Talo Çela is a person declared nationally and internationally wanted, after the Court for Serious Crimes in Tirana has assigned the security measure “Prison arrest”, for the criminal offenses “Murder of a police officer” committed in collaboration, remaining attempted. Theft with a weapon committed in cooperation “, within the structured criminal group and” Premeditated murder, committed in cooperation “.