Dy raste të reja dyshohet se janë regjistruar me koronavirus në qytetin e Elbasanit.

Bëhet fjalë për dy djemtë e 62-vjeçarit, i cili u identifikua si pozitiv gjatë ditës së djeshme, dhe që jetonte në lagjen Emin Matraxhiu.Djemtë janë të moshës 22 dhe 25 vjeç.

Ata ndodhen në gjendje shumë të mirë dhe nuk kanë shfaqur deri më tani shenja të sëmundjes.

Familja ndodhet e vetëkarantinuar në banesën e tyre, ndërkohë që burri është dërguar te infektivi .

Gruas i ishte bërë testi pasi kishte temperaturë, por fillimisht ka rezultuar negative, pritet që ti bëhet një test i dytë për të konfirmuar rastin.

Derimë tani në vendin tonë janë prekur 146 persona nga Covid 19, 23 prej të cilëve vetëm në 24 orët e fundit.

Ndërkohë që një lajm pozitiv është ai i shërimit të 17 pacientëve, të cilët kanë rezultuar negativ pasi u janë nënshtruar dy testeve, dhe do të qendrojnë për 14 ditë në kushtet e vetëkarantinimit në banesat e tyre.

Në spitalin Infektiv ndodhen të shtruar 72 persona, 3 prej të cilëve ndodhen në gjendje kritike për jetën. Siç edhe dihet tashmë 6 persona e kanë humbur luftën me koronavirusin dhe kanë ndërruar jetë që prej mbërritjes së pandemisë në vendin tonë.

Two new cases are suspected of being registered with coronavirus in the town of Elbasan.

It is about two boys of 62-year-old, who was identified as positive yesterday and lived in the neighborhood Emin Matraxhiu.The boys are 22 and 25 years old.

They are in very good condition and have so far shown no signs of illness.

The family is self-quarantined in their apartment, while the man is taken to the infective.

The woman was tested for fever, but initially negative, and is expected to undergo a second test to confirm the case.

To date, 146 people have been affected by Covid 19 in our country, 23 of them in the last 24 hours alone.

While the good news is that 17 patients have been cured, who have been negative after undergoing two tests, and will stay for 14 days in self-quarantine conditions in their homes.

The Infectious Disease Hospital has 72 people hospitalized, 3 of whom are in critical condition. As it is already known, 6 people have lost the war with coronavirus and have died since the arrival of the pandemic in our country.