Miq, pas testit më njofuan se dola pozitiv nga covid-19. Jam në gjendje të mirë shëndetësore, ashtu si edhe familja ime. Por, nga sot do të vazhdoj të punoj me të njëjtin përkushtim për Tiranën nga shtëpia.

Askush prej nesh nuk është imun ndaj këtij virusi, ndaj JU LUTEM…

JU LUTEM mos harroni të lani duart sa më shpesh dhe mbani maskë për të mbrojtur sa më shumë veten dhe familjarët tuaj!

Lus më të mirën për familjet tuaja! Shëndet e dashuri të gjithëve dhe mirënjohje e thellë mjekëve heronj! Do shihemi sërish!

Friends, after the test they informed me that I came out positive from covid-19. I am in good health, as is my family. But, from today I will continue to work with the same dedication for Tirana from home.

None of us are immune to this virus, so PLEASE…

PLEASE do not forget to wash your hands as often as possible and wear a mask to protect yourself and your family as much as possible!

I wish the best for your families! Health and love to all and deep gratitude to the heroic doctors! See you again!