Brësheri armësh janë dëgjuar para 30 minutash në jug të vendit dhe ka alarmuar policitë e qarqeve të Fierit dhe Vlorës. Rreth orës 20:00, është raportuar për të shtëna me armë zjarri në fshatrat e njësisë administrative Novoselë.

Por breshëria e armëve ka alarmuar edhe Policinë e Fierit ne fshatrat e Ferrasit. Burime nga blutë e Vlorës bëjnë me dije se patrullat e policisë po kontrollojnë zonën në Bishan dhe Poro, por deri tani nuk janë konstatuar gëzhoja të armëve dhe sipas informacioneve të shtenat mund të kenë ardhur nga krahu i Fierit.

Patrulla janë ngritur edhe në Fier, ndërsa të dhënat e tyre thonë se të shtënat mund të jenë në Vlorë, ndaj mbetet e paqartë ku pati breshëri armësh konkretisht.

Banorë pranë urës së Mifolit që ndan qytetin e Fierit dhe Vlorës kanë dëgjuar breshëri automatiku, por nuk kanë arritur të konstatojnë se nga vinin.

Gunfire was heard 30 minutes ago in the south of the country and alarmed the police of the districts of Fier and Vlora. Around 20:00, gunshots were reported in the villages of the Novosela administrative unit.

But the barrage of weapons has also alarmed the Fier Police in the villages of Ferras. Sources from the Vlora blues suggest that police patrols are checking the area in Bishan and Poro, but so far no weapons cartridges have been found and according to information, the shootings may have come from the Fier side.

Patrols have also been set up in Fier, while their data say that the shootings may have been in Vlora, so it remains unclear where there was a barrage of weapons specifically.

Residents near the Mifol bridge that separates the city of Fier and Vlora have heard automatic bursts, but have not been able to determine where they came from.