Është shkrumbuar totalisht makina e kryetarit të grup-seksionit të Partisë Demokratike në Shelqet të Bashkisë së Vaut të Dejës, Ariston Drini.

Makina është tip “Fuoristradë Ford”, ndërsa pronari i mjetit ka deklaruar se fillimisht ka dëgjuar një shpërthim, e më pas ka parë automjetin në flakë.

Ngjarja ka ndodhur rreth orës 01.30 të mëngjesit të sotëm, teksa automjeti ka qenë i parkuar para banesës së Drinit.

Policia dhe grupi hetimor ishin në vendngjarje, ndërsa kanë marrë dëshminë e Ariston Drinit. Ai ka mohuar të kishte konflikte apo probleme. Ndërsa policia mes pistave të hetimit ka edhe atë të konflikteve për shkak të fushatës elektorale.

The car of the chairman of the group-section of the Democratic Party in Shelqet of the Municipality of Vau i Dejës, Ariston Drini, was totally burned.

The car is a “Ford SUV” type, while the owner of the vehicle stated that he first heard an explosion, and then saw the vehicle on fire.

The event happened around 01.30 this morning, while the vehicle was parked in front of Drini’s apartment.

Police and the investigative team were at the scene, while taking the testimony of Ariston Drini. He has denied having any conflicts or problems. While the police between the investigation tracks has that of conflicts due to the election campaign.