Një person është arratisur nga komisariati i Policisë numër 1 në Tiranë. Bëhet fjalë për shtetasin Rigers Lala, i arrestuar për armëmbajtje pa leje dhe kundërshtim të punonjësve të Policisë s Shtetit.

Burime bëjnë me dije se 30-vjeçari Lala u arrestua vetëm dy ditë më parë në zonën e Alidemit në Tiranë, teksa ishte duke qarkulluar me armë në makinën e tij.

Në ditën kur ndodhi ngjarja, dëshmitarë thanë se i riu kishte qëlluar me armë, por ky version u hodh poshtë nga ana e Policisë.

I riu bëri rezistencë ndaj Policisë dhe tentoi që tia mbathte, por më pas u arrit që të kapej nga “Shigjetat”.

Tashmë ai ka mundur që të largohet nga komisariati numër 1 në rrethana që ende nuk dihen.

A person escaped from the police station number 1 in Tirana. It is about the citizen Rigers Lala, arrested for illegal possession of weapons and opposition of the employees of the State Police.

Sources suggest that 30-year-old Lala was arrested only two days ago in the Alidemi area in Tirana, while he was circulating weapons in his car.

On the day of the incident, witnesses said the young man had fired a gun, but this version was dismissed by the Police.

The young man resisted the Police and tried to run away from him, but then he was caught by the “Arrows”.

He has already been able to leave police station number 1 in circumstances that are not yet known.