Një person është gjetur i pajetë në Kavajë.

Policia njofton se viktima është gjetur nga peshkatarët e zonës, në vendin e quajtur Përroi Leshniqës Qerret, ndërsa dyshohet se është mbytur aksidentalisht.

Kavajë/Informacion paraprak

Më datë 27.06.2020, rreth orës 08:00, në vendin e quajtur Përroi Leshniqës Qerret, në largësi rreth 200 metra nga bregu i detit, peshkatarët e zonës kanë konstatuar një shtetas ende të paidentifikuar pa shenje jete, i dyshuar i mbytur aksidentalisht.

Grupi hetimor ndodhet në vendngjarje dhe po punon për identifikimin e personit dhe zbardhjen e plotë e rrethanave të ngjarjes.

One person was found dead in Kavaja.

Police report that the victim was found by the fishermen of the area, in the place called Përroi Leshniqës Qerret, while it is suspected that he accidentally drowned.

Kavaja / Preliminary information

On 27.06.2020, around 08:00, in the place called Përroi Leshniqës Qerret, at a distance of about 200 meters from the sea shore, the fishermen of the area have ascertained a still unidentified citizen without signs of life, suspected accidentally drowned.

The investigative team is at the scene and is working to identify the person and fully clarify the circumstances of the event.