Lionel Messi ka vendosur të largohet nga Barcelona dhe e ardhmja e tij do jetë jashtë Spanjës. Sipas gazetarit, Marcelo Bechler, argjentinasi ka vendosur të transferohet te Manchester City.

Bechler ishte i pari që raportoi për transferimin e Neymarit tek Barcelona në vitin 2013 dhe informacionet e tij janë të besueshme.

Bechler u shpreh:

Messi dëshiron të luajë për Manchester Cityn. Ai e trajton largimin nga Barcelona si diçka që i lëndon shpirtin, por ky është fundi i ciklit.
Përveç klubit të Pep Guardiolës, Juventus, Inter dhe PSG spekulohet se janë klubet e tjera të interesuara për transferimin e Messit. Të shohim kë do zgjedhë argjentinasi.

Lionel Messi has decided to leave Barcelona and his future will be outside Spain. According to the journalist, Marcelo Bechler, the Argentine has decided to transfer to Manchester City.

Bechler was the first to report on Neymar’s transfer to Barcelona in 2013 and his information is credible.

Bechler said:

Messi wants to play for Manchester City. He treats leaving Barcelona as something that hurts his soul, but this is the end of the cycle.
Apart from Pep Guardiola’s club, Juventus, Inter and PSG are speculated to be other clubs interested in Messi’s transfer. Let’s see who the Argentine will choose.