Leonora Jakupi është ndër personazhet që rallë shfaqet në media. Ndaj çdo dalje e saj, shoqërohet gjithnjë me shumë sharm. Këngëtarja ishte e ftuar në emisionin “Shiko kush luan” ku në sy ra veshja dhe aksesorët që mbante. Faqja, “What they wearin” ka zbuluar se pikërisht për këtë dalje televizive, këngëtarja ka shpenzuar një shifër marramendëse.

Ajo ka harxhuar 25.400 euro për orën e saj, ndërsa vathët që janë të markës “Louis Vuitton” i kanë kushtuar 490 euro. Do të thotë se për një dalje televizive, këngëtarja ka shpenzuar në total 25.890 euro. Natyrisht që këtu nuk llogaritet vlera e fustanit apo e këpucëve.

Leonora Jakupi is one of the characters that rarely appears in the media. Therefore, each of her appearances is always accompanied by a lot of charm. The singer was invited to the show “Look who’s playing” where the dress and accessories she wore stood out. The page, “What they wearin” has revealed that exactly for this TV show, the singer has spent a dizzying figure.

She spent 25,400 euros for her watch, while the earrings that are “Louis Vuitton” brand cost her 490 euros. It means that for a TV show, the singer has spent a total of 25,890 euros. Of course, the value of the dress or shoes is not calculated here.