Një 31-vjeçar shqiptar, Eugert Shqalshi u gjet i pajetë në hotelin ku punonte në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pritet që autopsia të zbulojë mbi atë çfarë e shkaktoi ndarjen nga jeta në mënyrë të parakohshme për 31-vjeçarin. Eugerti është djali i vëllait të ish-deputetit demokrat, Agustin Shqalshi. Ky lajm i rëndë ka tronditur të afërmit e 31-vjeçarit, të cilët në rrjete sociale kanë shprehur hidhërimin e madh për ndarjen parakohe nga jeta të të riut. Sipas tyre, Shqalshi ishte i martuar dhe baba i dy fëmijëve të mitur, të cilët duhet të përballojnë trishtimin për këtë tragjedi të ndodhur.

Postimi i plotë:

Ndahet nga jeta EUGERTI 31 vjeçar, djali i mikut tone te mire Gjergj Shqalshi ne Amerike!…. (Nje humbje tragjike per mirditasin e perkryer e punetor te jashtezakonshem Gjergj Shqalshi, ndarja e befte nga jeta e djalit te tij 31 vjeçar, Eugertit. Ne muajin korrik djali i tij i madh Eugerti mbushi 31 vjec, ndersa i ati Gjergji i pat bere kete dedikim: 31 vite me pare, ti EUGERTI, erdhe ne jete duke mbushur zemrat tona plot me gezim. Ishte nje gezim i papershkruar me emocione te veçanta pasi me lindjen tende ne u beme prinder. Tani ti ke engjellin tend qe te mbush jeten tende. Ne kete pervjetor ne te urojme gjithe te mirat e mundshme qe egzistojne bashke me familjen tende. U befsh sa te dashte zemra jote!…”E nderkaq atij dhe familjes, bashkeshortes dhe dy femijeve te tjere, vella e moter, u duhet te perballojne humbjen e trishte te Eugertit. Familja Shqalshi jeton prej vitesh ne Florida te Amerikes dhe gezonte respekt e reputacion te shkelqyer ne komunitetin shqiptar atje dhe te tjere. Pushofsh ne paqe Eugert, Zoti qofte me ju familja Shqalshi ne perballimin e kesaj fatkeqesie te rende!

A 31-year-old Albanian, Eugert Shqalshi was found dead in the hotel where he worked in the United States of America. The autopsy is expected to reveal what caused the 31-year-old to die prematurely. Eugert is the son of the brother of the former Democratic MP, Agustin Shqalshi. This serious news has shocked the relatives of the 31-year-old, who on social networks have expressed great sorrow for the premature separation from the life of the young man. According to them, Shqalshi was married and the father of two minor children, who have to face the sadness for this tragedy.

 

Full post:

EUGERTI, 31 years old, the son of our good friend Gjergj Shqalshi in America, has passed away!…. (A tragic loss for the perfect Mirditas and extraordinary worker Gjergj Shqalshi, the sudden separation from life of his 31-year-old son, Eugert. In July, his eldest son Eugert turned 31, while his father Gjergji did so dedication: 31 years ago, you EUGERTI, came to life filling our hearts full of joy. It was an indescribable joy with special emotions because with your birth we became parents. Now you have your angel to fill your life. On this anniversary, we wish you all the best you can have with your family. Be as happy as your heart desires!… “Meanwhile, he and his family, wife and two other children, brother and sister, have to face the loss. The Shqalshi family has been living in Florida, USA for years and enjoyed great respect and reputation in the Albanian community there and others. heavy!

A 31-year-old Albanian, Eugert Shqalshi was found dead in the hotel where he worked in the United States of America. The autopsy is expected to reveal what caused the 31-year-old to die prematurely. Eugert is the son of the brother of the former Democratic MP, Agustin Shqalshi. This serious news has shocked the relatives of the 31-year-old, who on social networks have expressed great sorrow for the premature separation from the life of the young man. According to them, Shqalshi was married and the father of two minor children, who have to face the sadness for this tragedy.

Full post:

EUGERTI, 31 years old, the son of our good friend Gjergj Shqalshi in America, has passed away!…. (A tragic loss for the perfect Mirditas and extraordinary worker Gjergj Shqalshi, the sudden separation from life of his 31-year-old son, Eugert. In July, his eldest son Eugert turned 31, while his father Gjergji did so dedication: 31 years ago, you EUGERTI, came to life filling our hearts full of joy. It was an indescribable joy with special emotions because with your birth we became parents. Now you have your angel to fill your life. On this anniversary, we wish you all the best you can have with your family. Be as happy as your heart desires!… “Meanwhile, he and his family, wife and two other children, brother and sister, have to face the loss. The Shqalshi family has been living in Florida, USA for years and enjoyed great respect and reputation in the Albanian community there and others. heavy!