Një sherr i madh nisi mbrëmjen e kaluar mes një grupi të rinjsh në Libonik të Maliqit. Ata kishin marrë sende të forta që i mbanin në duar, përfshirë disa hunj dhe ishin bërë gati për “tu sqaruar”.

Informacionet e para tregojnë se ngjarja ndodhi në një lokal të zonës midis dy të rinjve dhe më pas ka përshkallëzuar jashtë ambienteve të lokalit.

Autorët kanë kundërshtuar policinë dhe kanë bërë rezistencë gjatë arrestimit, ndërkohë që nuk ka ende një informacion zyrtar për këtë çështje.

 

A big quarrel started last night between a group of young people in Libonik of Maliq. They had taken strong objects in their hands, including some spears, and were ready to “clarify”.

Preliminary information indicates that the incident took place in a bar in the area between the two young men and then escalated outside the premises of the bar.

The perpetrators have opposed the police and resisted during the arrest, while there is still no official information on the matter.