Librazhd/ Informacion paraprak

Në fshatin Dragostunjë, Librazhd, në banesë shtetasi Qemal Bici, rreth 56 vjeç, në rrethana ende të paqarta dyshohet se ka vrarë me mjet të mprehtë ( sopatë) bashkëshorten e tij shtetasen Menturie Bici, rreth 53 vjeçe dhe më pas ka varur veten.

Grupi hetimor nën drejtimin Prokurorisë ndodhet në vendgjarje dhe po punohet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rrethanave të ngjarjes.

Librazhd / Preliminary information

In the village of Dragostunjë, Librazhd, in the apartment of the citizen Q.B., about 56 years old, in still unclear circumstances it is suspected that he killed with a sharp tool (ax) his wife the citizen M.B., about 53 years old and then hanged himself.

The investigative group under the direction of the Prosecution is at the scene and is working to fully clarify and document the circumstances of the event.