Policia angleze ka ngritur akuza ndaj një shqiptari në Londër për plagosje të një efektivi policie gjatë një kontrolli për drogë.

Sipas mediave angleze, Armando Gjyla, 32 vjeç banues në Southgate, akuzohet për hedhje acidi me qëllim dëmtimin e një oficeri policie dhe si për konspiracion në shitjen dhe prodhimin e lëndës narkotike të klasit B.

Gjyla ka dalë përpara gjykatës Barkingside Magistrates’ Court për tu njohur me akuzat.

Në 23 Shtator 2020 skuadra e antidrogës në, Barnet po ekzekutonte një urdhër kontrolli kur ndodhi incidenti mes shqiptarit dhe punonjësit të Policisë.

English police have filed charges against an Albanian in London for injuring a police officer during a drug search.

According to English media, Armando Gjyla, a 32-year-old resident of Southgate, is accused of throwing acid in order to harm a police officer and as a conspiracy in the sale and production of class B narcotics.

The bullet appeared before the Barkingside Magistrates’ Court to get acquainted with the charges.

On September 23, 2020, the anti-drug team in Barnet was executing a search warrant when an incident occurred between an Albanian and a police officer.