Partnerja e Lorik Canës, Monica, ka ndarë në Instagram një video, në të cilën futbollisti shfaqet duke fshirë shtëpinë me një fshesë me korrent.

E ndërkohë që Loriku duket shumë i kujdesshëm dhe i përqendruar, bashkëshortja e tij italiane bën shaka duke shkruar në video :“Kërkoj punë, i bëj të gjitha, si pastrues dhe shofer”.

I ftuar në emisioni “Jashtë Loje” Cana ka rrëfyer momentin e veçantë se si e njohur bashkëshorten.

“Momenti i njohjes me bashkëshorten ishte në një restorant, ku ajo ishte ulur përballë meje dhe pothuajse për dy tre orë gjatë darkës, jemi parë dhe pastaj ja kam kaluar numrin tim nëpërmjet menaxheres së restorantit, jemi dëgjuar ndërkohë unë kam ardhë në Shqipëri dhe mbasi jam kthyer jemi takuar dhe tash jemi bashkë që 10 vjet më parë.

Lorik Cana’s partner, Monica, has shared a video on Instagram, in which the footballer appears wiping the house with a vacuum cleaner.

And while Lorik seems very careful and focused, his Italian wife jokes by writing in the video: “I’m looking for a job, I do everything, as a cleaner and driver.”

 

Invited to the show “Out of the Game”, Cana recounted the special moment of how he knew his wife.

“The moment of meeting my wife was in a restaurant, where she was sitting in front of me and for almost two or three hours during dinner, we saw each other and then I passed my number through the restaurant manager, we heard each other while I came to Albania and after i came back we met and now we are together 10 years ago.