Një shtetas shqiptar ka ndërruar jetë nga koronavirusi në Indonezi ndërsa mësohet se është një 84 vjeçar.

Në total bëhen 4 shqiptarë që kanë ndërruar jetë nga koronavirusi dhe konkretisht dy në Shqipëri, një në Itali dhe i moshuari në fjalë në Indonezi.

Ndërkohë në këtë shtet, numri i shqiptarve të infektuar është tre.

në vendin tonë janë konfirmuar zyrtarisht 64 raste të infektuarish ndërkohë Indonezia numëron 369 raste të personave të infektuar, ndërsa ka patur edhe 32 viktima, mes të cilëve edhe 84-vjeçari shqiptar.

 

An Albanian national has died from coronavirus in Indonesia while learning to be an 84-year-old.

In total there are 4 Albanians who have died of coronavirus and two in Albania, one in Italy and the elderly in Indonesia.

Meanwhile in this country, the number of infected Albanians is three.

64 cases of infections have been officially confirmed in our country while Indonesia counts 369 cases of infections, and there have been 32 victims, including the 84-year-old Albanian.