Drejtori i Zyrës Arsimore në Gramsh, Xhevit Dermyshi, ka humbur betejën me Covid-19. Xhevit Dyrmyshi u nda nga jeta në moshën 66-vjeçaere.

Lajmin e hidhur e ka konfirmuar njësia vendosure e kujdesit shëndetësor Gramsh me anë të një postimi në rrjete sociale, ku thekson se karriera e tij e gjatë la gjurmë në sistemin arsimor.
Kontributi profesional dhe shoqëror i mësues do të mbetet i vlerësuar ndër breza.

“Të hidhëruar për lajmin e ndarjes nga jeta të mësuesit Xhevit Dermyshi. Megjithë përpjekjet e stafit mjekësor nuk mundi ta fitojë betejën me virusin e rrezikshëm Covid. Por karriera e tij e gjatë la gjurmë në sistemin arsimor. Kontributi profesional dhe shoqëror i mësues Xhevitit do të mbetet i vlerësuar ndër breza. Njësia Vendore e Kujdesit Shëndetësor Gramsh i dërgon ngushëllime të sinqerta bashkëshortes, familjarëve ,kolegëve dhe miqve të shumtë! U prehtë në paqe”, shkruhet në postim.

The director of the Education Office in Gramsh, Xhevit Dermyshi, lost the battle with Covid-19. Xhevit Dyrmyshi passed away at the age of 66.

The sad news has been confirmed by the established Gramsh health care unit through a post on social networks, where he emphasizes that his long career left traces in the education system.
The professional and social contribution of the teacher will remain valued across generations.

“Sad about the news of the death of teacher Xhevit Dermyshi. Despite the efforts of the medical staff he could not win the battle with the dangerous Covid virus. But his long career left its mark on the education system. The professional and social contribution of teacher Xhevit will remain appreciated between generations. Gramsh Local Health Care Unit sends sincere condolences to his wife, family, colleagues and many friends! “He rested in peace”, it is written in the post.