Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Kanada shqiptari Kreshnik Cermjani, ka ndërruar jetë pas një aksidenti rrugor. 32 vjeçari shqiptar ishte me motoçikletë me gruan e tij, Ermira Cermjani.

Kjo e fundit është në gjendje të rëndë dhe po trajtohet në spital. Ngjarja ka ndodhur në Calgary të Kanadasë.

Policia njoftoi se çifti po ktheheshin nga darka për në shtëpi. Cermjani kishte tre fëmijë në moshën 11, 14 dhe 16-vjeçare.

Dy vëllezërit punonin në Kanada si bojaxhi. Që të dy u vendosën në Calgary të Kanadasë 15 vite më parë nga Kosova për një jetë më të mirë.

A serious event happened in Canada, the Albanian Kreshnik Cermjani, passed away after a road accident. The 32-year-old Albanian was on a motorcycle with his wife, Ermira Cermjani.

The latter is in serious condition and is being treated in hospital. The incident took place in Calgary, Canada.

Police reported that the couple were returning home from dinner. Cermjani had three children aged 11, 14 and 16.

The two brothers worked in Canada as painters. They both moved to Calgary, Canada 15 years ago from Kosovo for a better life.