Louis Vuitton hedh në treg çantën patriotike me flamurin shqiptar,

Louis Vuitton është një nga markat më të njohura luksoze të VIP-ave dhe jo vetëm. Dizajni i famshëm i kësaj marke është tashmë i njohur për këdo.

Gjigandi francez i produkteve të luksit ka hedhur në treg një model me flamurin shqiptar.

Çantat janë projektuar nga projektuesi Jay Ahr dhe janë prodhuar në Francë, me modelin tipik Louis Vuitton mbi të është dizanjuar flamuri shqiptar.

Ky lloj modeli mund të blihet online por edhe në dyqan me një çmim prej 9900 dollarë.

Louis Vuitton launches the patriotic bag with the Albanian flag,

Louis Vuitton is one of the most popular luxury brands of VIPs and not only. The famous design of this brand is already known to everyone.

The French luxury products giant has launched a model with the Albanian flag.

The bags were designed by designer Jay Ahr and were made in France, with the typical Louis Vuitton model with the Albanian flag on it.

This type of model can be purchased online but also in the store at a price of $ 9900.