Showgirl i njohur, Luana Vjollca, i ka dhënë fund historisë 4-vjeçare me biznesmenin e njohur nga Kosova, Krenar Çoçaj, i cili i menaxhonte asaj edhe karrierën si këngëtare.

Ky lajm do të kishte mbetur në heshtje, nisur nga fakti që ata nuk kanë foto në çift së bashku, të cilat mund t’i fshijnë pas ndarjes. Por, përveçse kanë hequr njëritjetrin nga “Instagram”-i, shkak për të zbuluar këtë ndarje u bë mungesa e Krenar Çoçajt në ditëlindjen e moderatores, e cila pak ditë më parë festoi 29-vjetorin.

Krenari nuk u pa askund në festën e saj, ndërkohë që vitet e tjera ai ka qenë organizatori, financuesi dhe surprizuesi i ditës së saj më të rëndësishme të jetës.

Mësohet se gjithçka ndodhi pasi ata u kthyen nga pushimet pak para ditëlindjes së Luanës, meqenëse 1 shtatori duhej ta gjente Luana Vjollcën në punë, në përgatitjet e nisjes së sezonit të ri televiziv ku ajo drejton “Shiko kush luan”.

Në spotin e programit u shfaq në versionin e Mimoza Llasticës, personazhit të famshëm të kinemasë shqiptare, duke dëshmuar kështu se pavarësisht se punon shumë në karrierë, në jetën jashtë kamerave di të jetë e llastuar. Prej ditësh, Luana ka treguar se po punon për një tjetër projekt muzikor, por pa dhënë shumë detaje.

Por ç’ndodhi që ajo prishi marrëdhënien me Krenar Çoçajn, i cili po ashtu si kunati i saj Getoar Selimi, pas lidhjes me Luanën u vendos në Tiranë me shtëpi dhe biznese.

Ndërkohë kthehemi tek arsyeja që e bëri çiftin të fshijnë njëritjetri. Sipas burimeve të njerëzve të tyre të afërt, flitet se shkak u bë bashkëpunimi i para pak javëve me këngëtarin mjaft të njohur latin, Jay Santos, i cili erdhi posaçërisht në Tiranë, ku u takua me Luanën.

Jay Santos ndau edhe momente nga xhirimet që u realizuan në Shqipëri, ku i bëri tag Luanës. Me publikimin e klipit nuk munguan komentet e fansave që vinin në dukje afeksionin dhe kiminë mes tyre.

Sipas burimeve, Krenari është bërë xheloz, pasi ky bashkëpunim i Luanës me latinin seksi nën mbikëqyrjen e tij, duket se i ka dalë nga parashikimi. Kujtojmë që këtë vit ata kishin planifikuar edhe ceremoninë e dasmës, por që vendosën ta shtynin në pranverë për shkak të situatës së krijuar nga pandemia.

Situata e krijuar nga pandemia e koronavirusit i prishi të gjitha planet që Luana kishte bërë për një ceremoni madhështore VIP këtë verë. Luana dhe menaxheri i saj nga Prishtina, Krenar Çoçaj, kishin caktuar vitin 2020 për dasmën e tyre dhe celebrimin gjatë një ceremonie në breg të detit në Gjirin e Lalzit, njësoj siç bëri motra e saj, Marina Vjollca, me reperin e njohur, Getoar Selimi./Panorama

Well-known showgirl, Luana Vjollca, has ended her 4-year history with the well-known businessman from Kosovo, Krenar Çoçaj, who also managed her career as a singer.

This news would have remained silent, due to the fact that they do not have photos of the couple together, which they can delete after separation. But, in addition to removing each other from “Instagram”, the reason for revealing this separation was the absence of Krenar Çoçaj on the birthday of the moderator, who a few days ago celebrated her 29th birthday.

Pride was not seen anywhere in her celebration, while other years he has been the organizer, financier and surprise of her most important day of life.

It is learned that everything happened after they returned from vacation just before Luana’s birthday, since September 1 had to find Luana Vjollca at work, in preparation for the launch of the new TV season where she directs “Look who’s playing”.

In the spot of the program, he appeared in the version of Mimoza Llastica, the famous character of the Albanian cinema, thus proving that despite the fact that he works hard in his career, in life outside the cameras he knows how to be spoiled. For days, Luana has indicated that she is working on another music project, but without giving many details.

But what happened was that she broke off the relationship with Krenar Çoçaj, who, like her brother-in-law Getoar Selimi, after connecting with Luana, moved to Tirana with houses and businesses.

Meanwhile we return to the reason that made the couple delete each other. According to the sources of their close people, it is said that the reason was the collaboration a few weeks ago with the well-known Latin singer, Jay Santos, who came especially to Tirana, where he met Luana.

Jay Santos also shared moments from the shooting that took place in Albania, where he tagged Luana. With the publication of the clip, there were comments from fans who pointed out the affection and chemistry between them.

According to sources, Krenari has become jealous, as this cooperation of Luana with the Latin sex under his supervision, seems to have come out of the forecast. Recall that this year they had also planned the wedding ceremony, but that they decided to postpone it in the spring due to the situation created by the pandemic.

The situation created by the coronavirus pandemic thwarted all the plans Luana had made for a grand VIP ceremony this summer. Luana and her manager from Prishtina, Krenar Çoçaj, had set 2020 for their wedding and celebration during a ceremony by the sea in Lalzi Bay, just as her sister, Marina Vjollca, did with the famous rapper Getoar Selimi .