Moderatorja e njohur, Luana Vjollca është shprehur krenare mbrëmjen e sotme që programi i saj ka grumbulluar miliona shikime në YouTube.

Luana e cilësoi emisionin “Shiko Kush Luan” si një “bebe” të saj dhe ai ka mbushur plot 4 vjeç.

Kështu u shpreh Luana në fillim të emisionit duke habitur kapitenët dhe publikun, të cilët duartrokitën kur dëgjuan se e kishte për emisionin.

 

Well-known moderator, Luana Vjollca has expressed pride tonight that her program has collected millions of views on YouTube.

Luana described the show “Look Who’s Playing” as one of her “babies” and he has turned 4 years old.

This is what Luana said at the beginning of the show, surprising the captains and the audience, who applauded when they heard that she had it for the show.