Prokuroria mbyll hetimet: Lulzim Basha i pandehur për falsifikim formulari. Dosja në gjykatë.

Prokuroria e Tiranës pushon akuzën e pastrimit të parave për Lulzim Bashën. Organi i akuzës ka mbyllur hetimet për cështjen e financimeve ruse në SHBA për zgjedhjet parlamentare të vitit 2017, duke e dërguar dosjen në gjykatë. Kryedemokrati do të jetë i pandehur për akuzën e falsifikimit të formularit.

Bëhet fjalë për fjalë për plotësimin e formularit të financave të partis. Gjithashtu hetimet janë mbyllur edhe ndaj ish -sekretarit të përgjithshëm Arben Ristani dhe Ilir Dervishit, ndersa dosja eshte derguar ne gjykate po per te njejten akuze.

Lulzim Basha is indicted

Prosecution Closes Investigation: Lulzim Basha Defendant for Form Fraud. Court file

Tirana Prosecutor’s Office dismisses money laundering charges against Lulzim Basha. The prosecution has closed investigations into Russian funding in the US for the 2017 parliamentary elections, sending the case to court. The top Democrat will be a defendant on charges of falsifying the form.

It is literally about filling out the party finance form. Investigations have also been closed against former secretary-general Arben Ristani and Ilir Dervishi, while the file was sent to court on the same charges.

 

Loading...