Një aksident i frikshëm ka ndodhur pranë fshatit Buçimas në Pogradec.

Sipas dëshmitarëve në vendngjarje, dy mjete janë përplasur fort me njëra tjetrën duke shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Nga informacionet e deritanishme mësohet se, njëri prej drejtuesve të mjeteve ka qenë i dehur dhe ka ikur në këmbë nga vendngjarja. Nuk ka të lënduar.

Policia ndodhet në vendngjarje, ku sipas saj, shkak i aksidetit ka qënë shpejtësia dhe fakti që njëri prej drejtuesve ka qenë nën efektin e alkoolit.

A terrible accident happened near the village of Buçimas in Pogradec.

According to witnesses at the scene, the two vehicles collided head-on with each other causing extensive property damage.

From the information so far, it is learned that one of the drivers was drunk and fled the scene on foot. No one was injured.

Police are at the scene, where according to her, the cause of the accident was speed and the fact that one of the drivers was under the influence of alcohol.