Një 66-vjeçar është vënë në pranga të policisë në Berat, pasi akuzohet se ka ngacmuar seksualisht një 16-vjeçar.

Bëhet me dije se në pranga ka rënë Romeo Oço, i cili ka abuzuar se.ksualisht për disa muaj me radhë më një 16-vjeçar.

“Më mori dhe më kërcënoi prapa banesës së tij. Për të shpëtuar e qëllova me një gur në shpatull. Kisha frikë të tregoja ngacmohesha prej muajsh.”- ka thënë i mituri.

Mësohet se i moshuari ka deklaruar se lidhja ka qenë me dëshirën dhe pëlqimin e të dyve.

Njoftimi i policisë: Nga Specialistët e seksionit për Krimet u bë arrestimi në flagrancë i shtetasit R.O, 66 vjeç, banues në Berat. Arrestimi i tij u bë pasi dyshohet se ka ngacmuar seksualisht një shtetas 16 vjeçar.

Materialet i kaluan Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat, për veprën penale “Ngacmimi seksual”.

 

A 66-year-old man has been handcuffed by police in Berat, after being accused of sexually harassing a 16-year-old.

It is reported that Romeo Oço has been handcuffed, who has abused a 16-year-old for several months in a row.

“He took me and threatened me behind his apartment. To escape I shot him with a stone in the shoulder. “I was afraid to show that I had been bullied for months,” said the minor.

It is learned that the elderly man stated that the connection was with the desire and consent of both.

Police notification: The Specialists of the Crimes Section arrested in flagrante delicto the citizen R.O, 66 years old, resident in Berat. His arrest was made after he was suspected of sexually harassing a 16-year-old citizen.

The materials were passed to the Prosecutor’s Office of the Judicial District of Berat, for the criminal offense “Sexual Harassment”.