Një vrasje mafioze ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Kalithea të Greqisë, ku persona ende të paidentifikuar ekzekutuan një personazh të njohur të “nëntokës”.

Sipas mediave greke, bëhet fjalë për Evangelos Pallis, i njohur ndryshe edhe si “Apashi”, i cili është dënuar të paktën dy herë për vrasje dhe që ka luajtur një rol të rendësishëm në kryengritjet në burgjet greke gjatë viteve 2000.

“Apashi” njihet si personazh që merrte porosi për vrasje me pagesë të emrave të njohur të krimit në Greqi, raporton abcnews.al.

Ai u gjet i mbuluar në gjak nga kalimtarët e rastit, të cilët njoftuan policinë dhe autoambulancën.

Vrasja e tij me tre plumba ndodhi dy vite pasi ishte liruar nga burgu.

Palis u dënua me burgim për dy vrasje me porosi. Njëra nga vrasjet u krye në vitin 1995 dhe tjera në vitin 2002.

A mafia murder took place this morning in Kalithea, Greece, where as yet unidentified persons executed a well-known character of the “underground”.

According to Greek media, it is about Evangelos Pallis, also known as “Apashi”, who has been convicted at least twice for murder and who played an important role in the uprisings in Greek prisons during the 2000s.

“Apashi” is known as a character who received orders for paid murder of well-known crime names in Greece, reports abcnews.al.

He was found covered in blood by bystanders, who alerted police and the ambulance.

His three-bullet murder occurred two years after he was released from prison.

Palis was sentenced to prison for two counts of manslaughter. One of the murders was committed in 1995 and the other in 2002.