5 ditë para 25 prillit një vrasje për shkak të zgjedhjeve ndodhi në Elbasan, zonën më të nxehtë deri më tani, ku mbeti i vrarë Pjerin Xhuvani dhe u plagosën katër persona të tjerë.

Qindra banorë të qytetit të Elbasanit kanë marrë pjesë ditën e sotme në varrimin e Pjerin Xhuvanit, një eksponent i njohur, dikur i përfshirë me LSI dhe së fundmi i aktivizuar me fushatën e socialistëve.

Ai u qëllua me armë zjarri nga mbështetës të PD.

Veç tij mbetën të plagosur katër persona, mes tyre edhe një punonjëse e policisë.

5 days before April 25, a murder due to the elections took place in Elbasan, the hottest area so far, where Pjerin Xhuvani was killed and four other people were injured.

Hundreds of residents of the city of Elbasan have participated today in the funeral of Pjerin Xhuvani, a well-known exponent, once involved with the SMI and recently activated with the Socialist campaign.

He was shot by DP supporters.
In addition, four people were injured, including a police officer.