Teuta fitoi me Tiranën në “Selman Stërmasi” dhe në fund pati tension, që u krijua në tribunën kryesore të stadiumit. Sikurse bëjnë me dije burime pranë klubeve, incidenti përfshiu të afërm të portierit Stivi Frashëri.

Korccari në të shkuarën ka luajtur edhe me Tiranën, ndërkohë që në tribuna pati sherr. Tensioni i krijuar bëri që edhe forcat e rendit të vërshonin në tunelin e stadiumit. ABC sjell edhe plane nga sherri, ku mes të tjerësh shikohet edhe drejtori i Tiranës, Tefik Osmani.

Ish-mbrojtësi shfaqet i tërbuar, kurse Sulejman Starova e mban. Më pas gjakrat u qetësuan, me ndërhyrjen e forcave të sigurisë dhe policisë.

Teuta won with Tirana in “Selman Stërmasi” and in the end there was tension, which was created in the main tribune of the stadium. According to sources close to the clubs, the incident involved relatives of goalkeeper Stivi Frashëri.

Korccari in the past has also played with Tirana, while in the stands there was a quarrel. The created tension caused the law enforcement forces to flood into the tunnel of the stadium. ABC also brings plans from the quarrel, where, among others, the director of Tirana, Tefik Osmani, can be seen.

The former defender appears furious, while Sulejman Starova holds him. The bloodshed calmed down, with the intervention of security forces and police.