Ylli i UFC, Connor McGregor, prej disa javësh ka njoftuar tërheqjen nga ky sport, me pretekstin se dëshiron që të shijojë në maksimum jetën e tij.

Këtë gjë e kishte bërë dhe herë të tjera, por ishte rikthyer sërish, ndërsa duket se kësaj here premtimin është duke e mbajtur rregullisht.

Së fundmi, irlandezi është duke fotografuar në momente intime me partneren e tij, në një jaht luksoz.

Siç shihet nga pamjet, ikona e UFC-së ishte duke kryer marrëdhënie dhe e gjithë skena ndodhi në sy të fotografit.

Kur e ka kuptuar se në largësi kishte edhe një person të tretë, McGregor është mjaftuar me vendosjen e një mbulese për të vazhduar “punën’ deri në fund.

Pamjet kanë nisur të bëjnë xhiron e rrjetit me shpejtësi…

UFC star Connor McGregor has been announcing his retirement from the sport for several weeks, on the pretext that he wants to enjoy his life to the fullest.

He had done this other times, but he was back again, and it seems that this time he is keeping his promise regularly.

Finally, the Irishman is photographing in intimate moments with his partner, on a luxury yacht.

As seen from the footage, the UFC icon was having intercourse and the whole scene happened in the photographer’s eyes.

When he realized that there was a third person in the distance, McGregor contented himself with putting on a cover to continue the ‘work’ to the end.

The images have started to make the rounds of the network with speed …