Gjykata e Tiranës ka caktuar sot masën e sigurisë “arrest me burg” për 26-vjeçaren Adjola Lakra, e cila dyshohet se ka nxjerrë në pritë Hekuran Billën. Gazetarja Klodiana Lala raporton për “BalkanWeb” se 26-vjeçarka ka qenë e lidhur me Sebastjan Malin, edhe ky i arrestuar për ekzekutimin e biznesmenit.

Lakra jetonte në pallatin, në katin e parë të të cilit Mali kishte lokalin dhe nëna e tij parukerinë, ku ajo krihej dhe më pas pinte kafe te lokali, prej ku dhe është njohur me Malin, duke krijuar një lidhje intime me të.

Referuar dosjes së Prokurorisë, gazetarja Lala bën me dije se pas ndarjes me Sebastjan Malin ishte ky i fundit që në llogarinë e vajzës në Instagram i ka bërë ftesë Billës. Ky i fundit ka pranuar dhe ka nisur komunikimin me vajzën. Billa dhe Lakra janë takuar në zonën e Komunës së Parisit dhe kanë vijuar të takoheshin rregullisht.

Edhe natën e ngjarjes, ajo e ka telefonuar dhe janë takuar. Nga ana e saj, 26-vjeçarja ka deklaruar se nuk kishte dijeni, që vëzhgohej nga VIktor Marku dhe Sebastjan Mali, të cilët akuzohen si autorët e vrasjes së 40-vjeçarit.

The court of Tirana has set today the security measure “prison arrest” for 26-year-old Adjola Lakra, who is suspected of ambushing Hekuran Billa. Journalist Klodiana Lala reports for “BalkanWeb” that the 26-year-old was related to Sebastjan Malin, who was also arrested for the execution of the businessman.

Cabbage lived in the palace, on the first floor of which Mali had a bar and his mother a hairdresser, where she would hang out and then drink coffee at the bar, from where she became acquainted with Mali, establishing an intimate relationship with him.

Referring to the file of the Prosecution, the journalist Lala informs that after the separation with Sebastjan Malin, she was the last one who invited Billa to the girl’s Instagram account. The latter accepted and started communicating with the girl. Billa and Lakra met in the Paris Commune area and continued to meet regularly.

Even on the night of the event, she called him and they met. For her part, the 26-year-old stated that she was unaware that she was being watched by VIktor Marku and Sebastjan Mali, who are accused of killing the 40-year-old.