Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Dollarit dhe Euros. Ndërkohë Paundi Britanik dhe Franga Zvicerane kanë shënuar rritje të lehtë.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 102.5 Shitet 103.2

Euro: Blihet 122.8 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 141 Shitet 142

Franga Zviceriane: Blihet 110.7 Shitet 111.5

 

In the Exchange Rate today there is a slight decline of the Dollar and the Euro. Meanwhile, the British pound and the Swiss franc have risen slightly.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 102.5 Sell 103.2

Euro: Buy 122.8 Sell 123.3

British Pound: Buy 141 Sell 142

Swiss Franc: Buy 110.7 Sell 111.5