Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rritje e Dollarit, Euros, Frangës Zvicerane dhe Paundit Britanik.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.8 Shitet 101.6

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.3

Paundi Britanik : Blihet 142.1 Shitet 143

Franga Zviceriane: Blihet 111.3 Shitet 112.1


In the Exchange Rate today there is an increase of the Dollar, Euro, Swiss Franc and British Pound.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.8 Sell 101.6

Euro: Buy 122.7 Sell 123.3

British Pound: Buy 142.1 Sell 143

Swiss Franc: Buy 111.3 Sell 112.1