Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re një rënie e lehtë e Paundi Britanik dhe Frangës Zvicerane. Ndërkohë Euroja dhe Dollari kanë shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.4 Shitet 101.3

Euro: Blihet 122.7 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.7 Shitet 142.7

In the exchange rate today there is a slight decline of the British Pound and the Swiss Franc. Meanwhile, the Euro and the Dollar have risen.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.4 Sell 101.3

Euro: Buy 122.7 Sell 123.2

British Pound: Buy 141.7 Sell 142.7

Swiss Franc: Buy 110.9 Sell 111.7