Në kursin e Këmbimit Valutor sot vihet re rënie Euros, Dollarit dhe Paundit Britanik, ndërkohë dhe Franga Zvicerane ka shënuar rritje.

Më poshtë do të gjeni kursin e këmbimit valuator të përditësuar:

Dollari: Blihet 100.3 Shitet 101.2

Euro: Blihet 122.6 Shitet 123.2

Paundi Britanik : Blihet 141.7 Shitet 142.6

Franga Zviceriane: Blihet 111.8 Shitet 112.6

In the Exchange Rate today there is a decline in the Euro, Dollar and British Pound, while the Swiss Franc has increased.

Below you will find the updated exchange rate:

Dollar: Buy 100.3 Sell 101.2

Euro: Buy 122.6 Sell 123.2

British Pound: Buy 141.7 Sell 142.6

Swiss Franc: Buy 111.8 Sell 112.6