Dale McLaughlan, 28 vjeç ndaloi në Isle of Man, Irlandë pasi udhëtoi 4.5 orë me motor uji për të takuar të dashurën e tij. Atij i kishin mbetur karburant vetëm për 10 minuta rrugë.

Djaloshi, që tashmë konsiderohet Romeo i kohëve moderne, mbërriti në portin Ramsey të premten pasdite, por u arrestua fill më pas për thyerje të rregullave të Covid.

Ai do të mbahet në qeli për 4 javë dhe për pasojë do të humbë Krishtlindjet me fëmijët. 28-vjeçari rrezikoi dhe jetën kur kaloi kufijtë detar me atë shpejtësi.

Por skocezët pretendojnë se duhet dekoruar në vend që të dënohet për këtë gjest fisnik dhe romantik.

Dhe historia e dashurisë që për pak e la pa karburant, në fakt ka shumë detaje të tjera. Si për shembull fakti që i riu nuk kishte ngarë kurrë motor uji më parë.

Dale McLaughlan, 28, stopped in the Isle of Man, Ireland after traveling 4.5 hours on a water motor to meet his girlfriend. He had only 10 minutes left on the road.

The boy, now considered a modern-day Romeo, arrived at Ramsey Harbor on Friday afternoon but was arrested shortly afterwards for breaking Covid rules.

He will be kept in the cell for 4 weeks and consequently will miss Christmas with the children. The 28-year-old also risked his life when he crossed the sea borders at that speed.

But the Scots claim it should be decorated rather than condemned for this noble and romantic gesture.

And the love story that almost left him without fuel, in fact has many other details. Such as the fact that the young man had never ridden a water motor before.