Messi u dërgon birra 160 portierëve që iu ka shënuar gol gjatë karrierës së tij

Lionel Messi ka vendosur t’iu dërgojë nga një birrë plot 160 portierëve ndaj të cilëve ai ka shënuar gola në karrierën e tij. Në bashkëpunim me kompaninë e birrës “Budweiser”, janë krijuar rreth 644 birra me numrat e personalizuara mbi golat e Messit dhe janë vendosur që t’i dërgohen portierëve ndaj të cilëve argjentinasi ka shënuar. Njëri prej lojtarëve që ka pësuar më shumë gola nga Messi është pikërisht portieri, Diego Alves, plot 21 herë. Ky i fundit ka postuar një foto në rrjetin social Twitter.

Ai shkroi: Urime Messi. 644 gola për një klub është një rekord i madh! Dhe me 21 shishet e mija, kam vendosur një rekord edhe une”.
Kjo tregon se pothuajse shumica e portierëve të cilëve Messi i ka dërguar birra, i kanë pranuar ato me sportivitet, madje edhe kanë uruar argjentinasin për arritjet e tij.

Lionel Messi has decided to send a beer full of 160 goalkeepers against whom he has scored goals in his career. In collaboration with the beer company “Budweiser”, about 644 beers have been created with personalized numbers on Messi’s goals and have been decided to be sent to the goalkeepers against whom the Argentine has scored. One of the players who has conceded the most goals from Messi is the goalkeeper, Diego Alves, 21 times. The latter posted a photo on the social network Twitter.

He wrote: Congratulations Messi. 644 goals for a club is a big record! “And with my 21 bottles, I set a record too.”
This shows that almost most of the goalkeepers to whom Messi has sent beers, have accepted them with sportsmanship, and have even congratulated the Argentine for his achievements.