Presidenti Ilir Meta reagon lidhur me akuzat e kryeministrit Edi Rama se synon të destabilizojë vendin dhe të stimulojë maksimalisht sherr e dasi.

Lidheni të Marrin shokë socialistë përpara se të ketë fatin e furgonit në Berat. Pse Meta u tha tre banditëve të “Rilindjes” të hynin në zyrën elektorale të PD dhe të qëllonin me armë Sekretarin demokrat?

Me kë janë në këtë foto këta të katërt? Me Metën apo me Kryebashkiakun e emëruar rilindas të Kavajës dhe shtabin e tij elektoral?

Pse Meta e porositi Damjanin publikisht të përsërisë “tërmetin” e Dibrës në Vlorë? Pse Meta emëroi një ushtri patronazhistësh për të survejuar e shantazhuar 900 mijë qytetarë të Qarkut Tiranë?

Kush e prishi Marrëveshjen e 5 Qershorit nga tmerri i zgjedhjeve të lira?
Bablok, shqiptarët e dine shumë mirë se ku kurdisesh ti për t’i përçarë shqiptarët në Shqipëri dhe rajon.

Me qetësi dhe vendosmëri do e marrësh përgjigjen më 25 Prill nga të gjithë shqiptarët patriotë dhe europianë.

Dhe në radhë të parë nga socialistët, që u shkatërrove çdo vlerë pozitive dhe njerëzore.Unë do shkoj në shtëpi kur ti të shkosh në psikiatri!

Shqipëria e shqiptarëve! Shqipëria në Bashkimin Europian! Pas 25 Prillit kjo rrugë nuk ndalet më asnjë sekondë!”.

 

President Ilir Meta reacts to the accusations of Prime Minister Edi Rama that he intends to destabilize the country and to stimulate maximum hassle.

Connect to Get Socialist friends before the fate of the van in Berat. Why did Meta tell the three “Renaissance” bandits to enter the PD electoral office and shoot the Democratic Secretary with a gun?

Who are these four with in this picture? With Meta or with the re-appointed Mayor of Kavaja and his electoral headquarters?

Why did Meta publicly order Damjani to repeat the “earthquake” of Dibra in Vlora? Why did Meta appoint an army of patronage workers to monitor and blackmail 900 thousand citizens of Tirana District?

Who broke the June 5 Agreement out of the horror of free elections?
Bablok, Albanians know very well where you are plotting to divide Albanians in Albania and the region.

You will calmly and decisively receive the answer on April 25 from all patriotic and European Albanians.

And in the first place by the socialists, that you destroyed every positive and human value. I will go home when you go to psychiatry!

Albania of Albanians! Albania in the European Union! After April 25, this road does not stop for a second! ”