Të tjera detaje janë zbardhur nga vrasja që tronditi ditën e sotme Tiranën, ku shtetasi Mexhit Picari ekzekutoi ish-dhëndrin e tij, Kudret Saliaj, ndërsa i plagosur mbeti edhe avokati i viktimës, Adriatik Cama.

“Me Kudretin kishim konflikte te vazhdueshme prej muajsh. Pasi u nda nga vajza dhe ma solli ne shtepi pa e lejuar te shohe femijet ai ka vijuar te na kercenoje dhe ofendoje. Ka ardhur tek shtepia dhe tek biznesi disa here.

Per shkak te kercenimeve une mbaja armen me vete. Sot kam shkuar te shoqeroja vajzen per ne gjykate sepse kishte seancen. Aty u perballa me Kudretin.

Ai ofendoi vajzen time dhe une e qellova. Pas krimit kam hedhur armen dhe jam larguar drejt Unazes se Re ne shtepine e motrës”, ka thënë Picari.

Other details have been uncovered from the murder that shook Tirana today, where the citizen Mexhit Picari executed his former son-in-law, Kudret Saliaj, while the victim’s lawyer, Adriatik Cama, was also injured.

“We had constant conflicts with Kudret for months. After he separated from the girl and brought me home without allowing her to see the children, he continued to threaten and insult us. He has come to home and business several times.

Because of the threats I carried the weapon with me. Today I went to accompany the girl to court because she had the hearing. There he confronted Kudret.

He offended my daughter and I shot her. “After the crime, I dropped my weapon and left for the New Ring in my sister’s house”, said Picari