Të paktën 13 persona kanë humbur jetën dhe 70 të tjerë janë plagosur, pasi mbikalimi i metrosë, në kryeqytetin e Meksikës është shembur gjatë natës.

Ndërkohë ekipe të zjarrfikëses dhe ekipet e shpëtimit të emergjencës ndodhen në vendin e ngjarjes ku edhe po bëjnë të mundur shpëtimin dhe gjetjen e sa më shumë jetëve.

Ndërkohë kryebashkiakja e Mexico City, Claudia Sheibaum tha se zjarrfikësit dhe mbrojtja civili janë angazhuar në operacione shpëtimi.

At least 13 people have been killed and 70 others injured after a subway overpass in the Mexican capital collapsed overnight.

Meanwhile, firefighting teams and emergency rescue teams are at the scene where they are making it possible to save and find as many lives as possible.

Meanwhile Mexico City Mayor Claudia Sheibaum said firefighters and civil defense are engaged in rescue operations.