Dy fëmijë u detyruan të hidheshin nga 12 metra lartësi,nga një ndërtesë që po digjej.

Pamjet tronditëse tregojnë momentin kur dy fëmijët u hodhën nga kati i tretë i ndërtesës, ndërsa kalimtarët i nxitën ta bënin atë gjë.

Një nga shpëtimtarët Athoumani Walid, 25 vjeç, tha që ai bashkë me pesë ose gjashtë të tjerë, hapën krahët që t’i prisnin ata.

Incidenti i tmerrshëm ndodhi në Shën Martin d’Hères në periferi të Grenoble në Francë të Martën (21 korrik).

Falë veprimeve të turmës që u mblodhën më poshtë, asnjë fëmijë nuk u dëmtua, përveç thithën tymin, i cili u shkaktoi irritime në fyt.

Ndërkoë të riut Valid, iu thye krahu nga forca e kapjes dhe një tjetër pësoi frakturë në krahun e tij.

Të dy u dërguan në një spital aty pranë për trajtim.

 

Two children were forced to jump from a height of 12 meters, from a burning building.

The shocking footage shows the moment the two children were thrown from the third floor of the building as passers-by urged them to do so.

One of the rescuers, Athoumani Walid, 25, said he and five or six others spread their arms to wait for them.

The horrific incident happened in Saint Martin d’Hères on the outskirts of Grenoble in France on Tuesday (July 21st).

Thanks to the actions of the crowd gathered below, no children were harmed, except to inhale the smoke, which caused irritation in their throats.

Meanwhile, young Valid had his arm broken by the grip force and another suffered a fracture in his arm.

Both were taken to a nearby hospital for treatment.