Ka bërë bujë vrasja e Albert Krasniqit nga babai i tij Skënder Krasniqi dy ditë më parë në Prishtinë.

Mediat e Kosovës raportojnë se Skënder Krasniqi pritet të dalë sot para gjykatës me akuzën e vrasjes së të birit të tij, ndërsa më herët, përmes avokatit kishte deklaruar se gjithçka ndodhi në mënyrë aksidentale.

Albert Krasniqi dyshohet se u vra nga babai i tij në garazhdin e ndërtesës ku banonin. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 17:00 në rrugën “Ndue Perlleshi”, në Prishtinë.

Skender Krasniqi është i arrestuar dhe i është konfiskuar arma që dyshohet se është përdorur në këtë ngjarje pasi ai njoftoi vetë policinë për krimin e kryer.

Kujtojmë se i ndjeri Albert Krasniqi ishte bashkëshorti i ish-Miss Kosova, Besa Gashi, por që lidhja e tyre martesore përfundoi disa ditë më parë. Nga martesa e tyre ata kanë edhe një vajzë.

Mediat raportuan se ata kanë patur një martesë problematike me ndarje dhe ribashkime, ku ngjarja më e bujshme ishte ajo e vitit 2015 kur bashkëshortja e gjeti Albertin në një motel me një këngëtare të njohur. Atëherë ata u ndanë por Besa e fali sërish duke ardhur në ndarjen e pak ditëve më parë, gjë e cila dyshohet se ishte shkaku i konfliktit mes Skëndërit, babait të Albertit dhe këtij të fundit.

The murder of Albert Krasniqi by his father Skënder Krasniqi two days ago in Prishtina has caused a stir.

Kosovo media report that Skënder Krasniqi is expected to appear in court today on charges of murdering his son, while earlier, through his lawyer, he had stated that everything happened accidentally.

Albert Krasniqi is suspected of being killed by his father in the garage of the building where they lived. The event took place around 17:00 on “Ndue Perlleshi” street, in Prishtina.

Skender Krasniqi was arrested and his weapon, which is suspected to have been used in this event, was confiscated after he himself informed the police about the crime committed.

We recall that the late Albert Krasniqi was the husband of the former Miss Kosovo, Besa Gashi, but that their marriage ended a few days ago. From their marriage they also have a daughter.

The media reported that they had a problematic marriage with separation and reunions, where the most sensational event was that of 2015 when the wife found Albert in a motel with a famous singer. Then they separated but Besa forgave him again by coming to the separation a few days ago, which is suspected to have been the cause of the conflict between Skënder, Albert’s father and the latter.