Mbrëmjen e djeshme një aksident tragjik në dalje të tunelit të Elbasanit u mori jetën dy vajzave të reja që po udhëtonin me një “Volkswagen” kur u goditën nga një tjetër makinë tip “Benz” me shpejtësi 160 km në orë.

Vajzat që humbën jetën janë Lusinda Garunja dhe Xheneta Qallia, ndërsa u plagosën Denisa Dibra dhe Nervida Garunja. Tezja e Lusinda Garunjës ka bërë një postim mjaft prekës për mbesën që i humbi jetë në aksident. Ajo shkruan se dje i kishte uruar ditëlindjen ndërsa sot shkoi në botën tjetër.

“Ylli tezes dje ta uroj tezja ditelindjen; sot ja ke coptuar zemren tezes; ylli tezes do te mbetesh gjithmon ne zemren time; sot shkove ne boten tjeter o engjell i bukur qofsh lule ne xhehnet” shkruan Suzana Paljevic. Katër vajzat po udhëtonin drejt Korçës në momentin kur ndodhi aksidenti tragjik.

Behar Pema, shoferi i automjetit tip ”Benz” që goditi nga pas makinën ku udhëtonin katër vajzat ka qenë duke udhëtuar me shpejtësi 160 km në orë.

Sipas ekspertëve auto-teknikë ai nuk ka frenuar, pasi gjatë ekspertimit në vendin e ngjarjes nuk ka pasur shenja frenimi. Pema rezultoi i dehur në testin e alkoolit të kryer menjëherë pas ngjarjes dhe u vu në pranga nga uniformat blu.

Last night, a tragic accident at the exit of the Elbasan tunnel took the lives of two young girls who were traveling in a “Volkswagen” when they were hit by another “Benz” car at a speed of 160 km per hour.

The girls who lost their lives are Lusinda Garunja and Xheneta Qallia, while Denisa Dibra and Nervida Garunja were injured. Lusinda Garunja’s aunt has made a very touching post about her granddaughter who lost her life in the accident. She writes that yesterday she wished him a happy birthday and today he went to the other world.

“Aunt Ylli, yesterday I wish my aunt a happy birthday; today you have broken your aunt’s heart; aunt’s star will always remain in my heart; today you went to the other world, beautiful angel, be a flower in paradise “writes Suzana Paljevic. The four girls were traveling to Korça at the time of the tragic accident.

Behar Pema, the driver of the “Benz” type vehicle that hit from behind the car where the four girls were traveling, was traveling at a speed of 160 km per hour.

According to auto-technical experts, he did not brake, as during the expertise at the scene there were no signs of braking. The tree turned out to be drunk in the alcohol test conducted immediately after the event and was handcuffed by the blue uniforms.