Rrëzimi i papritur i Kristian Eriksen në mes të fushës gjatë ndeshjes Danimarkë-Finlandë për ndeshjet e Euro2020, ka marrë vëmendjen e mediave dhe ka shkaktuar panik tek të gjithë. Eriksen humbi ndjenjat papritur dhe sipas asaj që raportojnë mediat ai ka pësuar atak kardiak.

Ndërkohë në rrjet po qarkullojnë disa foto ku gruaja e Eriksen shihet e përlotur dhe e shqetësuar për gjendjen e të shoqit.
Pas kësaj ngjarje UEFA ka njoftuar se ndeshja do të zhvillohet në një moment të dytë.

The sudden fall of Christian Eriksen in the middle of the field during the Denmark-Finland match for the Euro2020 matches, has received media attention and has caused panic among everyone. Eriksen suddenly lost consciousness and according to media reports he suffered a heart attack.

Meanwhile, some photos are circulating on the network where Eriksen’s wife is seen crying and worried about her husband’s condition.
After this event, UEFA has announced that the match will take place in a second moment.